mos en algenbestrijding

MOS EN ALGENBESTRIJDING
Mos en algengroei zorgt voor slijtage van uw rieten dak. Het zal de levensduur van uw mooie rieten dak verminderen. Daarom is de bestrijding van mos en algen op uw rieten dak zeer belangrijk. Daarbij blijft uw rieten dak langer mooi en effectief als het zo droog mogelijk is. De mos en algen zorgen echter voor vocht in het riet. Wij verzorgen graag de aanpak van mos en algen op uw rieten dak.

Algengroei zorgt voor een groene aanslag op uw rieten dak. Daarmee verminderd het de schitterende uitstraling van uw rieten dak. En het tast de levensduur van uw rieten dak aan. Om dat te voorkomen kunnen wij de algenbestrijding van uw rieten dak verzorgen. Daarmee krijgt uw rieten dak weer een prachtig uiterlijk en een mooie, egale kleur zonder groene aanslag. 

Mos op uw rieten dak zorgt, evenals algengroei, voor een dichte laag op uw dak. Naast de aantasting van het uiterlijk van uw mooie rieten dak wordt hiermee ook de levensduur aangetast. Na een regenbui zal hierdoor ook het vocht slecht weg kunnen van uw dak, en riet kan slecht tegen vocht. Het gevolg is dat uw rieten dak weg zal rotten.

Wij hebben alle technieken en het vakmanschap in huis om de problemen van algengroei en mosgroei op uw rieten dak voor u op te lossen.

Bent u benieuwd naar wat wij exact voor u kunnen doen, of naar de kosten? Neemt u dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Dat is geheel vrijblijvend en wij kunnen u zo van advies op maat voorzien. 

 

Logo250x53