Nieuw rieten dak

NIEUW RIETEN DAK
Een rieten dak van ons bedrijf geeft uw huis een fantastische, warme uitstraling. Met een rieten dak kiest u voor kwaliteit. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden om zo de optimale keuzes te maken. Met een uitstekend rieten dak krijgt uw huis een duurzame meerwaarde en geniet u van comfort.
Maar een rieten dak heeft nog veel meer voordelen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de geweldige isolatie van een rieten dak, dit scheelt ontzettend in de energiekosten.

Het plaatsen van een rieten dak is echt vakwerk en een oude ambacht .¬†Juist daarom bent u bij Rietdekkersbedrijf Van Vught b.v. aan het goede adres voor een rieten dak in Schijndel, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en omstreken. Met 5 generaties ervaring en vakmanschap in onze familie kunt u geen betere partner kiezen voor uw project. Naast ons vakmanschap blijven wij een bedrijf dat persoonlijk betrokken is bij elk project en met passie zijn werk voor u uitvoert.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die ons bedrijf u biedt, neem dan gerust contact op. We kunnen u dan voorzien van advies op maat.

STRODEKKEN
Als een van de weinige bedrijven in Nederland zijn wij ook kundig in het strodekken. Hiermee kiest u voor een exclusieve dakbedekking met een schitterende uitstraling. Strodekken is het werk van een bekwaam vakman en werd doorgegeven van generatie op generatie. Zo ook bij Rietdekkersbedrijf Van Vught b.v.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden m.b.t. strodekken te bespreken.